acasă  Public Euroconsulting  oferta job  resurse umane  clientii nostri  oradea  formular de contact  oradea  franciza  cd resurse umane de la a la z  contact  cd resurse umane de la a la z  Romanian English
e-mail: Vreau un cont
parola: Reamintire parola
http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=13#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=7#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=21#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=3#servicii
1 2 3 4
recrutare

Gasirea celor mai buni specialisti in domeniul dumneavoastra de activitate poate fi o sarcina dificila care necesita ...
 detalii »
formare
profesionala
Curs acreditat de Min. Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Min. Educatiei si Cercetarii! ...
 detalii »
adm.personal
si payroll
Administrarea resurselor umane va exonereaza de responsabilitatea organizarii unui departament birocratic ...
 detalii »
marketing
Marketingul va ajuta sa va promovati afacerea in cel mai exact mod cu putinta. Prin serviciile de marketing comunicarea va fi una personalizata!
 detalii »
 

  » acasa
  » despre noi
  » servicii
  » oferta job
  » clientii nostri
  » formular de contact
  » franciza
  » contact

       Despre noi
Echipa noastra
 

Echipa noastra este formata din specialisti din diferite domenii de pregatire cum ar fi: juridic, economic, psihologic, resurse umane etc.

In afaceri cel mai important ingredient este calitatea oamenilor cu care lucrezi. Ei creeaza rezultatele pentru afacere prin educatia, increderea, personalitatea si valorile fiecaruia. Suntem siguri ca doriti sa va dezvoltati afacerea prin personal calificat si parteneri de incredere.

Specialistii nostri in Resurse Umane va pun la dispozitie specialisti in Finante, Contabilitate, Banci, Marketing si Vanzari, Domeniul Juridic, Resurse Umane, precum si in Productie, Aprovizionare, Sectorul Public, Constructii, Servicii Financiare si Asigurari.

Specializarea in Human Resources si experienta acumulata de echipa noastra de-a lungul timpului ne ofera posibilitatea de a oferi cele mai bune solutii firmelor care doresc sa isi externalizeze acest domeniu, oferindu-le o noua abordare in ceea ce priveste procesul de selectie al personalului.

Specialistii nostri in Marketing va pun la dispozitie experienta lor in servicii de marketing direct, marketing digital, cercetare de marketing, audit online, SEO, advertising etc.

Echipa noastra pune foarte mare accent pe profesionalism, eficienta, confidentialitate atat in ceea ce il priveste pe angajator cat si in ceea ce il priveste pe candidat, promptitudine si seriozitate.

       Despre noi
» Misiune
» Valori
» Echipa noastra
» Premii obtinute
       Stiri si testimoniale
Programare CURSURI - August 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Iulie 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Iunie 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Mai 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
[ ... mai multe]
 
 Newsletter
Pentru a primi ultimele noutati introduceti adresa de e-mail: