acasă  Public Euroconsulting  oferta job  resurse umane  clientii nostri  oradea  formular de contact  oradea  franciza  cd resurse umane de la a la z  contact  cd resurse umane de la a la z  Romanian English
e-mail: Vreau un cont
parola: Reamintire parola
http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=13#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=7#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=21#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=3#servicii
1 2 3 4
recrutare

Gasirea celor mai buni specialisti in domeniul dumneavoastra de activitate poate fi o sarcina dificila care necesita ...
 detalii »
formare
profesionala
Curs acreditat de Min. Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Min. Educatiei si Cercetarii! ...
 detalii »
adm.personal
si payroll
Administrarea resurselor umane va exonereaza de responsabilitatea organizarii unui departament birocratic ...
 detalii »
marketing
Marketingul va ajuta sa va promovati afacerea in cel mai exact mod cu putinta. Prin serviciile de marketing comunicarea va fi una personalizata!
 detalii »
 

  » acasa
  » despre noi
  » servicii
  » oferta job
  » clientii nostri
  » formular de contact
  » franciza
  » contact

       Servicii

Leasing de personal

 

Serviciul de leasing de personal presupune incadrarea uneia sau mai multor persoane de catre Public Euroconsulting, administrarea dosarelor de angajare ale persoanelor in speta si punerea la dispozitie catre Beneficiar pentru a presta munca in favoarea acestuia.
Sunt situatii in care aveti nevoie urgenta de personal pe o perioada determinata dar planul de personal nu va permite aceasta incadrare, sau nu aveti timpul necesar pentru a va ocupa de toate formalitatile pe care le implica o recrutare de acest gen. Leasing-ul de personal reprezinta solutia ideala pentru a evita situatiile de criza.
In aceste situatii puteti apela cu incredere la serviciile oferite de noi, punandu-va la dispozitie angajatii societatii noastre. Noi ne vom ocupa de toate formalitatile necesare pentru a ne asigura ca acestia vor desfasura activitatea solicitata de Dvs. cu maximum de profesionalism.
Folosirea personalului temporar imbunatateste managementul resurselor umane deoarece va ofera competenta imbinata cu flexibilitate. Personalul nostru lucreaza pentru dumneavoastra si conform instructiunilor date de dumneavoastra, dar sunt angajati la noi prin contract de munca, traversānd astfel perioadele in care aveti nevoie de personal suplimentar.
Ca rezultat al competentelor serviciilor oferite de consultantii nostri, va oferim solutii personalizate si individualizate.

Cum se naste nevoia de personal in sistem Leasing?

Pentru foarte multe firme, dinamica activitatii nu este liniara. Exista perioade relativ slabe si perioade de boom, cand nevoia de personal suplimentar este acuta si, pe cale de consecinta, trebuie sa se faca recrutari masive. Cum aceste perioade de crestere nu au o mare intindere in timp (in general, dureaza de la trei pana la 18 luni), departamentele de resurse umane ale angajatorilor sufera puternic din cauza fluctuatiei si a maririi cu mult peste medie a volumului de munca. In plus, gestionarea brusca a unui surplus de angajatti, iar apoi renuntarea la acestia poate crea dificultati in buna functionare a unei organizatii.
O alta situatie in care se recurge la imprumutul de personal este atunci cand marile companii au o politica riguroasa de aprobare si bugetare a unor posturi noi, iar flexibilitatea este mai scazuta decat intr-o companie mai mica. Daca dureaza mult pana cand se aproba o anume pozitie, dar compania are nevoie de omul respectiv pentru ca business-ul o cere, o varianta este de a lua persoana respectiva si de a o trece pe statul de plata al unei companii de leasing de personal. Apoi, dupa un anumit timp, angajatii pot fi inregistrati la compania care i-a contractat. Acest lucru poate fi un beneficiu si daca firma in cauza se hotaraste sa renunte la o parte dintre angajati temporar, pentru ca nu va fi nevoie sa se preocupe de procedurile de desfacere a contractelor de munca.

De ce este avantajos Leasing-ul de personal?

 • Unul dintre avantajele principale poate fi faptul ca, daca o companie are 50 -100 de oameni in plus fata de schema sa, si nu are resursele interne necesare administrarii acestui personal, poate gasi solutia apeland la leasing-ul de personal.
 • Un alt avantaj al acestui serviciu este legat de directionarea cheltuielilor care, in cazul leasing-ului de personal, intra pe bugetul pentru servicii, care este destul de avantajos atat din punct de vedere financiar, cat si din punctul de vedere al inregistrarilor, al raportarilor.
 • Inlocuirea temporara a unor angajati (pe perioda concediului de maternitate, medical, odihna, studii etc.);
 • Activitati sezoniere sau varfuri de activitate cu durata limitata;
 • Firma este in curs de infiintare sau nu are entitate legala in Romania;
 • Asigurarea necesarului de angajati peste schema de personal existenta;
 • Eliminarea timpului pierdut pana la aprobarea unui nou post in organigrama

Ce ofera Public Euroconsulting !

Public Euroconsulting va furniza Beneficiarului, raportari periodice referitoare la contractul de leasing:

  - evolutia procesului de angajare;
  - continutul contractelor de munca incheiate cu salariatii temporar;
  - expirarea duratei misiunii angajatului temporar cu minimum 24 de ore inainte;
  - prevederile si reglementarile legale presupuse de eventualele modificari ale contractului de leasing;
  - repartizarea unui personal instruit, pentru o perioada lunga sau scurta de timp in toate domeniile si pentru toate posturile;
  - ocuparea rapida a posturilor cu personal aflat in baza de date;
  - angajati motivati datorita managementului individual al postului
       Despre noi
» Misiune
» Valori
» Echipa noastra
» Premii obtinute
       Stiri si testimoniale
Programare CURSURI - SEPTEMBRIE 2017
Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, BUCUR ...
Programare CURSURI - IULIE 2017!
Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, BUCUR ...
Programare CURSURI - IUNIE 2017!
Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, BUCUR ...
Programare CURSURI - MAI 2017!
Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, BUCUR ...
[ ... mai multe]
 
 Newsletter
Pentru a primi ultimele noutati introduceti adresa de e-mail: