acasă  Public Euroconsulting  oferta job  resurse umane  clientii nostri  oradea  formular de contact  oradea  franciza  cd resurse umane de la a la z  contact  cd resurse umane de la a la z  Romanian English
e-mail: Vreau un cont
parola: Reamintire parola
http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=13#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=7#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=21#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=3#servicii
1 2 3 4
recrutare

Gasirea celor mai buni specialisti in domeniul dumneavoastra de activitate poate fi o sarcina dificila care necesita ...
 detalii »
formare
profesionala
Curs acreditat de Min. Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Min. Educatiei si Cercetarii! ...
 detalii »
adm.personal
si payroll
Administrarea resurselor umane va exonereaza de responsabilitatea organizarii unui departament birocratic ...
 detalii »
marketing
Marketingul va ajuta sa va promovati afacerea in cel mai exact mod cu putinta. Prin serviciile de marketing comunicarea va fi una personalizata!
 detalii »
 

  » acasa
  » despre noi
  » servicii
  » oferta job
  » clientii nostri
  » formular de contact
  » franciza
  » contact

       Servicii

Head hunting
 

Procesul de recrutare clasic pentru pozitiile de top management incepe sa fie inlocuit de head-hunting, care, desi presupune un efort financiar mai mare din partea clientului, reprezinta o investitie cu amortizare rapida. Desi pana acum companiile care recurgeau in mod frecvent la procesul de head-hunting erau multinationalele, obisnuite cu acest gen de abordare, in ultimii ani si companiile romanesti, care isi permit efortul financiar, au inceput sa apeleze la acest serviciu.

Head-hunting-ul nu este un simplu proces de recrutare, care implica crearea ofertei de munca, selectia CV-urilor venite, programarea candidatilor care corespund cerintelor la un prim interviu si angajarea candidatului potrivit. Head-hunting-ul, este folosit de regula pentru pozitiile de middle management sau top management.

Procesul de head hunting pare simplu la prima vedere, head-hunter-ul avand sarcina de a aborda persoana dorita de companie si de a-i prezenta oferta, dar in realitate lucrurile nu sunt deloc asa simple precum par, procesul de vanatoare desfasurandu-se pe o perioada mai indelungata, cu rabdare si tact.

Public Euroconsulting, prin personalul sau calificat in acest gen de proces de recrutare, va pune la dspozitie si acest serviciu. Avem la baza o foarte buna cunoastere a pietei locale si existenta unei mari baze de date, structurata corespunzator pe domenii de activitate, care cuprinde potentiali candidati. Avem cele mai bune metode de lucru, experienta si pregatirea nu numai pentru a facilita procesul de head hunting ci si pentru a-l duce la bun sfarsit cu succes.

       Despre noi
» Misiune
» Valori
» Echipa noastra
» Premii obtinute
       Stiri si testimoniale
Programare CURSURI - Iulie 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Iunie 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Mai 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Aprilie 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
[ ... mai multe]
 
 Newsletter
Pentru a primi ultimele noutati introduceti adresa de e-mail: