acasă  Public Euroconsulting  oferta job  resurse umane  clientii nostri  oradea  formular de contact  oradea  franciza  cd resurse umane de la a la z  contact  cd resurse umane de la a la z  Romanian English
e-mail: Vreau un cont
parola: Reamintire parola
http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=13#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=7#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=21#servicii http://publiceuroconsulting.ro/index.php?act=servicii&idp=3#servicii
1 2 3 4
recrutare

Gasirea celor mai buni specialisti in domeniul dumneavoastra de activitate poate fi o sarcina dificila care necesita ...
 detalii »
formare
profesionala
Curs acreditat de Min. Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Min. Educatiei si Cercetarii! ...
 detalii »
adm.personal
si payroll
Administrarea resurselor umane va exonereaza de responsabilitatea organizarii unui departament birocratic ...
 detalii »
marketing
Marketingul va ajuta sa va promovati afacerea in cel mai exact mod cu putinta. Prin serviciile de marketing comunicarea va fi una personalizata!
 detalii »
 

  » acasa
  » despre noi
  » servicii
  » oferta job
  » clientii nostri
  » formular de contact
  » franciza
  » contact

       Stiri si testimoniale
#
Tintesti spre un job mai bun?
Management-ul unui proiect reprezinta o provocare pentru orice specialist, indiferent de domeniul in care activeaza sau de experienta acumulata. O persoana care cunoaste fundamentele managementului de proiect se poate adapta insa cu mai multa usurinta oricarui domeniu de activitate, iar in contextul economic actual, adaptabilitatea reprezinta o conditie esentiala de supravietuire.

Prin prisma experientei de peste 9 ani in servicii de recutare si selectie de personal pentru cele mai importante companii din tara si din strainatate, specialistii Public Euroconsulting au constatat ca, atunci cand sunt in cautarea unui manager, marii angajatori au devenit din ce in ce mai selectivi, avand pretentia ca viitorul manager, pe langa experienta propriu-zisa, sa fi absolvit si un astfel de curs de formare profesionala (Codul COR al ocupatiei: 242101).
Practic, cursul de manager de proiect se adreseaza oricarei persoane dornice sa isi imbunatateasca activitatea, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa ii permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a propriei activitati, precum si membrilor din cadrul diferitelor echipe de proiect, reprezetantilor din cadrul administratiilor publice sau ai organizatiilor non-guvernamentale, managerilor din diferite companii nationale si multinationale.

Pentru practicarea ocupatiei sunt necesare studii superioare si capacitati de analiza, planificare, negociere, organizare si control, rezistenta la efort psihic prelungit, lucru in conditii de stres si de realizare a activitatilor in conditii procedurale stricte, cu autonomie extinsa. Absolventii vor dobandi urmatoarele competente: intelegerea conceptului de management de proiect si utilizarea corecta a acestuia, utilizarea instrumentelor specifice managementului de proiect in activitatea profesionala (Grafice, Diagrame, Fise de lucru/monitorizare, Ciclul de proiect, etc), dezvoltarea abilitatilor de planificare a resurselor si minimizare a costurilor in cadrul unui proiect, dezvoltarea abilitatilor de monitorizare si evaluare a activitatilor din cadrul unui proiect, intelegerea necesitatii evaluarii unui proiect si utilizarea rezultatelor obtinute in proiecte viitoare, dezvoltarea abilitatilor de evaluare a riscului in cadrul unui proiect, precum si a calitatii acestuia.

Lectorii Public Euroconsulting sunt practicieni in domeniul managementului de proiect pe diferite domenii, avand pregatire temeinica atat ca formatori, cat si ca specialisti. Cursul de manager de proiect dureaza 50 h, incluzand si realizarea unui proiect concret. Pretul este 1.000 RON - plata se poate face in 2 transe (avans + rest plata). Se primeste gratuit:
- Suport de Curs/Materiale suplimentare
- Consultanta gratuita in probleme de Management al proiectelor
- Spete pe toata durata desfasurarii cursului
- Fise de lucru/ Materiale utile pentru activitatea practica

Cursurile se organizeaza lunar in urmatoarele orase: Bucuresti, Oradea, Arad, Satu-Mare, Timisoara, Cluj-Napoca.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri - solicitati formularul de inscriere la numerele de telefon: 0728.957.877 si 0359.801.090, sau la adresa de e-mail: juridic@publiceuroconsulting.ro[inapoi]
       Despre noi
» Misiune
» Valori
» Echipa noastra
» Premii obtinute
       Stiri si testimoniale
Programare CURSURI - Iulie 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Iunie 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Mai 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
Programare CURSURI - Aprilie 2018
  Dorim sa anuntam inceperea unor noi grupe de CURS in ORADEA, ARAD, SATU-MARE, CLUJ-NAPOCA, ...
[ ... mai multe]
 
 Newsletter
Pentru a primi ultimele noutati introduceti adresa de e-mail: